Whatever

your game is!

01

ONZE DIENSTEN

 

02

WIE ZIJN WIJ?

 
PRODUKTEN

Op deze pagina krijgt u een overzicht van ons gamma. Kunt u uw vast merk niet vinden? Laat niet na, ons te contacteren!

TWEEDEHANDS

Een selectie prachtige tweedehands wapens voor zowel sportschutter als jager. Alle wapens worden verkocht met garantie van 1 jaar! Enkel verkrijgbaar in de shop!

WEBSHOP

Op onze webshop kan u terecht voor alles wat met jacht of sportschieten te maken heeft. (wapens enkel in de winkel te koop!).

MAAK KENNIS MET

WIM & DAISY

"EEN PERSOONLIJKE BENADERING IS VOOR ONS VAN HET GROOTSTE BELANG!"

WORLDCLASS GUN & AMMUNITION werd opgericht in januari 2004, als voortvloeisel van een uit de hand gelopen hobby. Momenteel mogen wij ons onder de betere wapenhandelaars rekenen. Wij hebben de verdeling voor tal van gekende topmerken uit binnen- en buitenland.

Door onze jarenlange ervaring als sportschutters, de vele bezoeken aan internationale schietstanden en deelname aan dito wedstrijden, zagen wij het gebrek op de Belgische markt aan een kwalitatieve dienstverlening. Alle merken uit ons productenpakket zijn reeds door ons uitvoerig getest en indien nodig verbeterd in samenwerking met de beste fabrikanten ter wereld.

Ook de jagers komen bij ons aan hun trekken,  de ervaringen in het veld tijdens de vele jachtpartijen zullen u ten zeerste helpen bij de keuze van het juiste product, zowel op vlak van kledij als op vlak van wapens, optiek en munitie.

Door de groeiende vraag aan onze dienstverlening en de beperkte oppervlakte waar de shop was gevestigd werd er in 2008 besloten naar een nieuw pand te verhuizen. Op 15 augustus 2009 gingen de deuren van de nieuwe shop open. Ondertussen is de eenmanszaak omgevormd tot een volwaardige B.V. . Kom vrijblijvend langs voor een bezoek in onze wapenshowroom, of kom de laatste nieuwe technologieën bekijken op het vlak van jachtkledij en optiek.

In 2018 hebben we onze zaak uitgebreid met een Experience Room, de plaats voor het maatwerk bij uitstek. Of het nu gaat om een kolf op maat, een speciale gravure naar wens of de aanpassing van uw eigen wapen, alles is mogelijk.

Tot binnenkort! Wim & Daisy

03

GALERIJ